vastgoedbeheer van vastgoed
Zakelijk

Vastgoedbeheerder voor het beheren van jouw vastgoed

Weet je wat de voordelen zijn van het inhuren van een vastgoedbeheerder als curovastgoed.nl? Wie een onroerend goed wil verkopen of verhuren, moet verschillende taken verrichten: analyse van documenten, opstellen van contracten, advertenties, enz.

Je kunt rekenen op professionele bijstand, je vergemakkelijkt het beheer van de eigendommen, je verzekert de beste resultaten voor jouw investering en je krijgt ondersteuning in alle stadia van de onderneming.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan verder en maak kennis met 5 voordelen die een vastgoedmakelaar biedt!

 1. Kennis van de vastgoedmarkt
  Om een goed rendement op jouw investering in onroerend goed te garanderen, moet deze worden aangeboden tegen een prijs die verenigbaar is met de markt. Hier doet zich een van de grootste moeilijkheden voor voor de eigenaars van onroerend goed: het bepalen van de waarde van de huur en van de verkoop.

Zaken als type en grootte van het pand, ligging en andere kenmerken moeten zorgvuldig worden geëvalueerd, zodat de waarde van de huur of verkoop niet boven de gehanteerde prijzen uitkomt, maar ook niet laag is, waardoor jouw inkomen wordt aangetast.

Vastgoedbeheerders hebben specifieke kennis van de vastgoedmarkt en de details van elke regio. Op die manier beschikken zij over de nodige ervaring om het onroerend goed te evalueren en passende prijzen voor de zaak vast te stellen.

 1. Groter bereik in advertenties
  De vastgoedmakelaars hebben hun eigen instrumenten om de beschikbare eigendommen te adverteren, naast hun deelname aan specifieke portaalsites voor openbaarmaking. De advertenties hebben dus een groter bereik, waardoor het aantal geïnteresseerden toeneemt en de verhuur of verkoop sneller kan verlopen.

Aangezien de vastgoedmakelaar bovendien verantwoordelijk is voor het beheer tijdens de huurperiode, neemt hij, zodra hij in kennis wordt gesteld van de beëindiging van het contract, reeds de nodige maatregelen om de advertenties te hervatten, door de beschikbaarheid van het onroerend goed mee te delen. Dit voorkomt dat het te lang zonder huurder blijft en zorgt voor meer rendement op jouw investering.

 1. Centralisatie in vastgoedbeheer
  Als je meer dan één eigendom te huur of te koop hebt, hebt je waarschijnlijk moeilijkheden ondervonden om aan alle contractuele verplichtingen te voldoen. Daarom is een van de voordelen van het inhuren van een makelaarskantoor het centraliseren van het beheer van de eigendommen.

Met de voorbereide medewerkers en beheersinstrumenten is alle informatie gecentraliseerd en kan deze aan de eigenaar worden doorgegeven wanneer deze daarom verzoekt. Zo hebt je meer tijd voor andere activiteiten in jouw dagelijks leven, terwijl professionals voor jouw eigendom zorgen.

 1. Zekerheid bij de transacties
  Wanneer eigendommen te huur of te koop worden aangeboden, is een van de belangrijkste zorgen van de eigenaars de veiligheid van de zaak. In het geval van verhuur is het, om goede resultaten te behalen, noodzakelijk de huur op tijd te ontvangen en jouw eigendom te laten onderhouden. Wanneer je een onroerend goed bedrijf inhuurt, zal dit geen probleem zijn.

In het algemeen garanderen deze bedrijven de betaling van de huur. Voor meer zekerheid maken zij ook een gedetailleerde kredietanalyse van de huurder, zijn er huurwaarborgen en laten zij contracten opstellen door professionals. Zo kunnen zelfs bij niet-nakoming van een verplichting verliezen worden voorkomen.

Bij verkoop is het noodzakelijk zekerheid te hebben met betrekking tot de documentatie van de koper en om te gaan met bureaucratie. In dit geval staat het bedrijf de eigenaar in alle fasen bij totdat de deal is gesloten. Bovendien biedt de vastgoedmaatschappij, indien nodig, ook juridische ondersteuning, waarbij twijfels worden opgehelderd en passende maatregelen worden genomen om jouw rechten te waarborgen.

 1. Professionaliteit
  Een ander voordeel van een onderneming voor vastgoedbeheer is het professionalisme waarmee de controles en activiteiten worden uitgevoerd. De professionals beschikken over de nodige steun om elk probleem op een onpartijdige manier op te lossen. Dit maakt de administratie correcter en transparanter.

Met alle voordelen van het inhuren van een makelaarskantoor is het zeker de moeite waard in deze dienst te investeren om meer gemoedsrust en zekerheid te hebben bij het verhuren of verkopen van hun eigendommen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.