babycadeau
Algemeen

Kraamcadeau met naam & foto

Ik heb vaak erover nagedacht wat voor item ik zou kunnen uitkiezen als een kraamcadeau. Hiervoor heb ik adviezen gevraagd van vrienden, kennissen en ook familie. Niet altijd een bevredigende antwoord gehad, maar sommige adviezen kon ik wel goed gebruiken. Voor mezelf had ik geen beeld wat voor soort item ik moest uitkiezen als een kraamcadeau. Dit maakte het stukken moeilijker voor mij, om gericht te kunnen zoeken. Wat ik wel had is dat ik graag wou hebben dat mijn kraamcadeau indrukwekkend en uniek moest zijn. Na lang te hebben gezocht kwam ik de website geboorteplaatje.nl tegen. Mijn zoektocht naar een geschikte kraamcadeau kwam hierdoor ten einde.

Mijn kraamcadeau

Geboorteplaatje.nl is een online shop die gespecialiseerd is in het vervaardigen van geboorteplaatjes. Een geboorteplaatje is een uniek glazenwerk waarop je een foto van je baby kan laten aanbrengen. Verder kun je ook voor- en achternaam laten plaatsen. Geboortedatum kun je ook eventueel toevoegen. De eerste keer dat ik een geboorteplaatje gezien had, was ik meteen onder de indruk om een geboorteplaatje als kraamcadeau aan te bieden. Ik wist dat het een unieke uitstraling zou hebben. Bij geboorteplaatje.nl kreeg ik de beste service en goede adviezen om een mooi geboorteplaatje samen te stellen. Wat ook indruk op me gemaakt heeft, is de prijs van een geboorteplaatje bij geboorteplaatje.nl. bij geboorteplaatje.nl kun je tegen een relatief goedkope prijs, een geboorteplaatje laten vervaardigen. Het was voor mij een zeer makkelijke keuze om een geboorteplaatje te laten ververvaardigen als kraamcadeau, bij geboorteplaatje.nl. Ik was tevreden met het eindproduct en de prijs. De moeder die mijn kraamcadeau gekregen heeft, vond het een zeer uniek en speciale gift. Dat vond ik leuk, omdat dat precies het gewenst effect was dat ik wou bereiken met me kraamcadeau. Uiteindelijk is hetgeen wat ik in gedachte had, toch gelukt: een speciale en unieke kraamcadeau.

Service van geboorteplaatje.nl

Over de service van geboorteplaatje.nl heb ik helemaal geen klachten. Al bij me eerste contactmoment kon ik de vriendelijke sfeer ervaren. Ik kreeg namelijk een zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon, die mij een uitgebreide uitleg gaf, over wat een geboorteplaatje precies is. Zonder een geboorteplaatje gezien te hebben, kon de medewerker me overtuigen dat een geboorteplaatje echt kan dienen als een uniek kraamcadeau. Tijdens het gesprek vroeg ik aan de medewerker of ik geen afbeelding van een geboorteplaatje gemaild kon krijgen. Zij gaf aan dat ze dat graag zou willen, maar verwees me naar de website van geboorteplaatje.nl waar ik een duidelijke beeld kon krijgen, van wat een geboorteplaatje precies is. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen, om mijn bestelling te plaatsen. Zo makkelijk een cadeau laten personaliseren heb ik nog nooit ervaren, zoals het geval geweest is bij geboorteplaatje.nl. Het enige wat ik moest doen, is de naam van de baby via de site aangeven in een speciale kolom. Vervolgens moest ik een foto naar eigen keuze uploaden. Die zou dan afgebeeld worden op het geboorteplaatje. Het eindproduct was een prachtig meesterwerk waar ik heel tevreden over ben.

Kopen bij geboorteplaatje.nl

Als ik alles bij elkaar moet zetten van begin tot eind, dan krijg ik best wel een tevreden gevoel. Vanaf het plaatsen van mijn bestelling tot de ontvangst van mijn item, is heel soepel aan toe gegaan. De levering van mijn item is, comform aangegeven op de website, boven verwachtingen geweest. Normaal wordt je item binnen 4-5 werkdagen aangeleverd. Ik kreeg al na 2 dagen een belletje dat mijn item al af was. Het thuis ontvangen, zou mij niet lukken. Ik moest namelijk op het werk zijn. Ook dit is netjes opgepakt door geboorteplaatje.nl. Ik zou een ieder geboorteplaatje.nl aanbevelen voor uniek en prachtig kraamcadeau!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.